Уолт Дисни Ко“ отложи с два месеца, за юли излизането

...
 Уолт Дисни Ко“ отложи с два месеца, за юли излизането
Коментари Харесай

„Дисни“ отложи излизането на екран на „Черната вдовица“

 „ Уолт Дисни Ко “ отсрочи с два месеца, за юли излизането на продукцията на „ Марвел студиос “ „ Черната вдовица “ на екран по света и разгласи, че ще пусне кино лентата по едно и също време в киносалоните и против възнаграждение в стрийминг платформата „ Дисни+ “, предадоха осведомителните организации.

Операторите на киносалони се надяваха „ Черната вдовица “ със Скарлет Йохансон в основната роля на родена в Русия шпионка, която се трансформира в супергерой, да открие летния сезон на блокбастърите при започване на май и да притегли всеобщо феновете още веднъж в кината след дългия интервал на затваряне поради пандемията.

След оповестяването на решението на киностудиото, акциите на „ Ей Ем Си ентъртейнмънт “, най-големия оператор на киносалони в света, паднаха с 16 на 100.

От „ Дисни “ оповестиха също, че ще пуснат „ Круела “ по едно и също време и в кината, и на платформата „ Дисни+ “ на 28 май. Анимацията на „ Пиксар “ „ Лука “ ще пропусне кината и ще дебютира пред клиентите на „ Дисни+ “ на 18 юни. Продукцията ще се прожектира в кината единствено на интернационалния пазар, където няма достъп до стрийминг платформата.

За да гледат „ Круела “ и „ Черната вдовица “, клиентите на „ Дисни+ “ ще би трябвало да платят в допълнение по 30 $.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР